Despre noi

SAFINA ROM S.R.L.

Safina a.s. din Republica Ceha,  este o companie cu un program de fabricarie cuprinzator in domeniul procesarii si fabricatiei produselor din metale pretioase incluzand si reciclarea acestora.

Este o companie care pastreaza traditia prin toate activitatile sale, in primul rand se axeaza constant pe imbunatatirea programului de fabricatie deja existent dar si pe dezvoltarea unor programe de productie noi si tehnologii avansate, acordand o atentie speciala problemelor de mediu. Compania are influenta semnificativa in Europa Centrala si de Est; la inceputul secolului XXI, a dezvoltat cu succes activitati de afaceri in UE, America de Nord si Asia.

SAFINA a.s., reprezentata in Romania prin firma SAFINA ROM S.R.L., una dintre cele mai experimentate companii in domeniul rafinarii metalelor pretioase, se ocupa de procesarea materialelor si deseurilor ce contin metale pretioase.

Firma Safina Rom SRL a fost infiintata in anul 1997 avand sediul in Bucuresti. In primii ani de activitate in Romania  firma s-a axat pe promovare si vanzare de materiale dentare in special.

In anul 2007 sediul firmei s-a mutat la Ploiesti diversificand semnificativ domeniile de activitate,reusind sa intre pe piata romaneasca prin vanzarea de produse industriale. Din acest punct de vedere activitatea firmei poate fi impartita in:

- achizitionare de materiale si deseuri care contin metale pretioase,

- comercializarea unei game largi de produse industriale pe diviziile de metale pretioase, respectiv: Au, Ag, Pt, Pd si Rh

Reciclare

Firma SAFINA ROM S.R.L, specializata in comertul cu metale pretioase, achizitioneaza:

Produse din argint:

contacti electrici,  sarma de Ag,  bijuterii, tacamuri, vase, etc.

Produse din aur:

contacti electrici, bijuterii, aliaje dentare,  etc.

Produse din platina:

instrumente de masura si control,  termorezistente Pt100, Pt500, Pt1000,   fire de termocuplu Pt/PtRh, 
echipamente de laborator: creuzeti de laborator, capace, spatule electrozi Fischer, Winkle si Woebling etc.

Produse din paladiu:

aliaje dentare,  sarma,  bijuterii, etc

Deseuri industriale diverse:

Bai de placare cu continut de metale pretioase, substante chimice continand metale pretioase, catalizatori uzati cu continut de metal pretios: Pt/Pd pe carbune activ, Pt/Pd pe Al2O.
Panouri catalitice Pt/Rh, Pd, dispozitive industriale, cuptoare de platina, aparate de evacuare, duze rotitoare de Au-Pt, deseuri speciale provenite de la placarea cu aur a sticlei si portelanului, zgura provenita de la aliaje cu metale pretioase, lingouri continand metale pretioase, diverse piese electronice placate cu metale pretioase, contactori de argint, sigurante de mare voltaj, substante chimice cu continut de aur, argint, platina, paladiu, etc

In acest sens firma detine autorizatie de mediu pentru comert si depozitare astfel de deseuri.

Veti primi cea mai buna oferta!

Contact